TANDARTSPRAKTIJK DRS L.M. VAN DER LUBBE

Drs. L.M. van der Lubbe is in 1984 afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht en heeft internationaal ervaring opgedaan bij verschillende gerenomeerde instituten in binnen- en buitenland. Hij is ook meer dan 10 jaar werkzaam geweest in een eigen praktijk in Duitsland.
Inmiddels is de praktijk al meer dan 25 jaar in Hoevelaken gevestigd.

Ventilatie is vandaag van groot belang wij gebruiken tegenwoordig een aerosol afzuigsysteem in de behandelkamers. Deze zorgt voor een verversing van drie keer de totale hoeveelheid lucht in de praktijk per uur!

ONS DOEL

Wij hebben maar één doel: het verlenen van tandheelkundige zorg op het hoogst mogelijke niveau in een ontspannen en prettige omgeving. Wij zijn zeer ervaren en werken met de modernste behandelingen en apparatuur.
Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreid esthetisch c.q. restauratief functieherstel van uw gebit waarbij absolute topkwaliteit wordt geleverd.

ONZE PRAKTIJK

Onze moderne tandartspraktijk is gevestigd aan de Oosterdorpsstraat 21 in Hoevelaken naast Hotel de Klepperman. De praktijk beschikt over parkeergelegenheid direct voor de deur.

Al vele jaren zeer tevreden over de deze tandartspraktijk. Zowel de tandarts als de assistenten zijn vriendelijk en vakkundig. Hoewel de praktijk niet echt bij mij in de buurt is kom ik twee keer per jaar voor controle vanwege de goede ervaringen.

Uitstekende tandartspraktijk, niet alleen voor de tandartsbehandeling, maar ook zeer vakkundig op het gebied van mondhygiëne, orthodontie en tandprotheses.

AFSPRAAK MAKEN

Alle behandelingen vinden plaats volgens afspraak. Voor het maken van afspraken of inschrijven kunt u bellen van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 11:30 uur.

Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u dit uiterlijk 24 uur van te voren te melden. Zo niet, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

NOODGEVALLEN!

Wanneer de praktijk gesloten is kunt u contact opnemen met de centrale doktersdienst die u kunt bereiken onder het telefoonnummer 0900-8602 zij zullen u dan in verbinding brengen met de voor ons waarnemende collega.